Paaswedstrijd

De Paaswedstrijd
De Paaswedstrijd is één van de speciale wedstrijden van de Diepenveense Hengelaarsvereniging. De naam verklapt het natuurlijk al een beetje. De wedstrijd wordt gehouden rondom de Paasdagen. De prijzen zijn geheel in stijl. Zo zijn er dozen met verse eieren te winnen en ovenheerlijke krentenbroden. Uiteraard staat gezelligheid voorop bij deze wedstrijd, kortom reden genoeg om mee te doen.

Agenda
De wedstrijd wordt jaarlijks gehouden op de zaterdag rond de Paasdagen. Zodra de datum en de overige informatie bekend is vind u deze terug in het wedstrijd overzicht en via de nieuwsberichten

:

paas2015